Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Phoebe Tonkin

Adatlap:

Születési név:Phoebe Jane Tonkin

Becenév:Phoe

Szülinap:1989. október 17.

Születési hely:Sydney, New South Wales, Australia

Foglalkozás:színésznõ, modell

Családi állapot:hajadon

Magasság:178 cm

Eredeti hajszín:barna

Eredeti szemszín: zöld

Csillagjegy: Mérleg

Biográfia:

Életrajz:
Phoebe Tonkin ausztrál színésznõ és modell 1989. október 17-én Sydney-ben, New South Wales-ben született. Jelenleg Cleo Sertori-t játsza a H2O Just Add Water (H2O: Sellõmesék) c. sorozatban.

4 éves korától különféle táncokat tanult köztük a klasszikus balettet, csípõszökellõ táncot, kortárs táncot. A Young People-nél különféle kurzosokat végzett 12 évesen a Whart Theatre-n. A kurzosok ATYP-nál tartalmazták Shakespeare-t, Script Stage-t, Clowning Around-ot és Musical Theatre-t. A Queenwood School-ban, ahova csak lányok jártak, Phoebe privát színi osztályokon vett részt. Minden évben jelen volt az iskolai Shakespeare fesztiválon, amit az tetõzött, hogy õ nyerte a 2005-ös államdöntõt a Midsummer Nights Dream-ben. 16 évesen az elsõ megjelenése a TV-ben a H2O: Just Add Water-ben (H2O Sellõmesék) volt, ahol õ a legfiatalabb. Ezt a szerepet megnyerni egy valóra vált álom volt számára. A sorozat vetítése elõtt, nem igazán ment neki az úszás. Így a forgatás elõtt vett néhány leckét.

Nemcsak színészkedik hanem a modellkedés is érdekli. Különféle katalógusokban, magazinokban jelent meg, pl. ilyen a Girlfriend. Jövõbeli tervei között van, hogy beszeretné fejezni az iskolát, és még több filmben és sorozatban szerepelni.

A Packed to the Rafters c. sorozatban Lexi-ként tûnt fel. 2010-ben eddig úgy néz ki fõszereplõként fog játszani a Tomorrow, When the War Began c. filmben.

Kedvenc:
- Sportja: tenisz
- Albuma: Mickey Avalon
- Könyve: Catcher in the Ray,
- Filmje(i): Garden State - Blue Lagoon

Autogramcíme:
Phoebe Tonkin
c/o Marquee Management
Paddington, 2021
NS
Australia

Phoebe Tonkin
H2O: Just Add Water Pty Ltd"
Production Area 8, Warner Roadshow Studios
Pacific Motorway, Oxenford QLD 4210
Australia

Filmográfia:

 

 

 

 

 

Tomorrow, When the War Began (2010) Fiona Maxwell
H2O: Just Add Water (74 episodes, 2006-2010) Cleo Sertori
Packed to the Rafters (2 episode, 2009) Lexi       

Cariba Heine

 

 

Adatlap:

Születési név: Cariba Heine

Becenév:Beba,Cari

Szülinap:1988. október 1.
Születési hely: Dél-Afrika

Foglalkozás:színésznő

Családi állapot: hajadon

Partner:Jamie Timony

Magasság:168 cm

Hajszín: Szőke

Szemszín:kék

Csillagjegy:mérleg

Biográfia:

KEZDETEK
Cariba Heine 1988. október 1-jén született Dél-Afrikában. 1991-ben szüleivel együtt Ausztráliába költöztek. 8 éves korától táncolni tanult, amiben nagy sikereket ért el. Édesanyja és testvére is táncoltak. A középiskolai évek alatt hetente 25 órát gyakorolta a tánclépéseket. Elõrször profi táncos akart lenni. Sokszor lépett fel különbözõ táncszínpadokon. Õ volt a valaha indult legfiatalabb versenyzõ a Stargazers Convention versenyen. Majd szerepet kapott az angliai Will Young videoklippjében.

KARRIER

A táncolás mellett nagyon érdekelte õt a színészkedés is. Már kiskora óta érdekelte a színészet. Elsõ szerepét a H2O - Just Add Water-ben (H2O - Egy vízcsepp elég) kapta. Rikki Chadwicket játszotta el, az egyik fõszereplõt. Ez a szerep hozta meg neki az áttörést. A szerep elõtt személyi edzõt fogadott, hogy gyakorolják az úszást.

A Sellõmesék közben megkapta Bridget Sanchez szerepét a "Blue Water High" címû tinisorozatban, 2010-ben pedig érkezik a A Model Daughter: The Killing of Caroline Byrne címû TV film, ahol fõszerepet játszik.

MAGÁNÉLET

2006-ban a H2O sorozat forgatásán jött össze - a sorozatbeli párjával - Burgess Abernethy színésszel. 2008-ig együtt voltak, majd úgy érezték jobb külön utakon tovább menni. A színésznõ nem szomorkodott sokáig. Még ugyanebben az évben kezdett románcba Jamie Timony színésszel - aki szintén szerepel a sorozatban.

Filmográfia:

 

"Dance Academy" (2010) TV series .... Isabelle (unknown episodes, 2010)
"The Pacific" (2010) TV mini-series .... Phyllis (unknown episodes)
"H2O: Just Add Water" .... Rikki Chadwick (74 episodes, 2006-2010)
A Model Daughter: The Killing of Caroline Byrne (2009) (TV) .... Caroline Byrne
"Blue Water High" .... Bridget Sanchez (16 episodes, 2008)
"Stupid Stupid Man" .... Mindy (1 episode, 2007)

Tudtátok,hogy Cariba még táncol is?

Itt vannak róla táncos képek:

Claire Holt

Biográfia:

Életrajz:
Claire Rhiannon Holt ausztrál színésznõ 1988. július 7-én született Brisbane-ben Ausztráliában. Legismertebb szerepe Emma Gilbert a H2O:Just Add Water (H2O: Egy vízcsepp elég) c. sorozatban.

A H2O: Just Add Water (H2O: Egy vízcsepp elég) c. sorozatából ismerhettük meg, de elõtte már több reklámfilmben is szerepelt, mint például a Dreamworld, Sizzlers és a Queensland Lifesaving, tehát van gyakorlata a kamerák elõtt. A sorozatban Emma karakterét játsza, a lányét, aki okos, engedelmes, megfontolt igazi jókislány. Claire a sorozatot 2 évad után otthagyta egy horrorfilm miatt. A Messengers 2: The Scarecrow-ban (A hírnök 2) Lindsey Rollins-t alakítja.

Claire szabadidejében szeret úszni, vizilabdázni, teniszezni. Fekete öves Tai-Kwon-Do-s. Szereti a vizet, szóval igazán testhez álló szerepet kapott H2O:Just Add Water (H2O: Egy vízcsepp elég) c. sorozatban. Ha nem sportol akkor szívesen zongorázik, gitározik vagy énekel. Természetesen nagyon szeret a barátaival és a családjával lenni.

2005-ben befejezte középiskola tanulmányait a Stuartholme School-ban. Az iskolában egyébként a kórus aktív tagja volt, és nagyon szeret egyébként is énekelni. Claire a H2O forgatása miatt elhalasztotta az egyetemi tanulmányait, de nagyon szeretne egy diplomát a jövõben.

Érdekességek:
- Claire jobbkezes
- Kedvenc könyve a "To kill a mockingbird", Harper Lee-tõl.
- Kedvenc Filmje a Little Miss Sunshine (A család kicsi kincse)
- Mottó: "Life is Beautiful"
- Ha tengeri élõlény lenne, legszívesebben cápaként élne.

Filmográfia:

 

 

Claire a H2o-ban:

 

Messengers 2: The Scarecrow (2009) Lindsey Rollins
H2O: Just Add Water (51 episodes, 2006-2008) Emma Gilbert

Brittany Byrnes

Brittany Byrnes

születési név   becenév
 Brittany Anne Byrnes    Brit
születési idő   névnap
 1987. július 31.    december 17.
születési hely   csillagjegy
 Ausztrália    oroszlán
foglalkozás   magasság
 színésznő    167 cm
családi állapot   szemszín
 hajadon, nincs gyerek    barna
partner   hajszín
 (nem publikus)    sötétbarna

Életrajz:

Brittany Anne Byrnes (született 1987. július 31-én) ausztráliai színésznő. A legismertebb szerepe Natasha Green volt Little Oberon filmben 2005-ben. Gyerekkorában táncosnak készült, a Bradshaw Dancers Performing Arts Akadémiára járt.

Brittany Ausztráliában született. 4 éves korától mindenféle táncot tanult. 7 éves volt, amikor megkapta első szerepét egy filmben, a Babe-ban. A Kittens (West Tigers) mazsorettcsoportnak volt a tagja, 2007-ben otthagyta. A Terra Sancta Collegere járt Quakers Hillben. 2005-ben az AFI Award-on jelölték. Főszerepet kapott a When Good Ghouls Go Bad című filmben. A legújabb szerepe Charlotte Watsford, a H2O: Just Add Water-ben, ahol a negyedik sellőt játsza.

A Babe című film után több filmszerepet és sorozatszerepet kapott. Szerepelt a When Good Ghouls Go Bad, Little Oberon, Mermaids, és Swimming Upstream című filmekben. Több kisebb sorozatszerepe volt, legismertebb sorozatai a H2O Just Add Water, és a Search for Treasure Island. A H2O Just Add Water című sorozatban a második évadban kapott szerepet. Ő játszotta Charlotte Watsford-ot, Louis barátnőjét, aki a lányok "ellensége" lesz a 2. évad végére.

A Little Oberon-ban való szerepléséért jelölték Young Artist Díjra, majd 2008-ban ismét jelölték, a H2O: Sellőmesékben való alakításért.

Filmográfia:

Batman: Arkham Asylum (2009) Barbara Gordon / Oracle
Scorched (2008) Deanna
H2O: Just Add Water (25 episodes, 2007-2008) Charlotte
All Saints (5 episodes, 1998-2006) Becky Franklin
Little Oberon (2005) Natasha Green
Mermaids (2003) Tess
Swimming Upstream (2003) Diane Fingleton
When Good Ghouls Go Bad (2001) Dayna
Escape of the Artful Dodger (1 episode, 2001) Hannah Schuller
Water Rats (2 episodes, 2000) Geena Sadler
Search for Treasure Island (26 episodes, 1998-2000) Thea Hawkins
BeastMaster (1 episode, 2000) Muraki
The Violent Earth (1998) Helene, as a child
Breakers" (1998) Catherine (unknown episodes)
Children's Hospital (1 episode, 1998) Helen Voyt
G.P. (1 episode, 1996)
Twisted Tales (1 episode, 1996)
Babe (1995) Granddaughter

Indiana Evans

Indiana Evans

születési név   becenév
 Indiana Evans    Indi
születési idő   névnap
 1990. július 27.    
születési hely   csillagjegy
 Australia    Oroszlán
foglalkozás   magasság
 színésznő, modell    161 cm
családi állapot   szemszín
 hajadon, nincs gyerek    zöld
partner   hajszín
 Angus McLaren    szőkésbarna

 

 

Életrajz:
Indiana Evans (született 1990. július 27-én) ausztráliai színésznő, legismertebb szerepe Matilda Hunter a népszerű ausztráliai szappanoperában a Home and Away-ben 2004 és 2008 között.

Hét évesen Indiana szülei táncórákra irattál be. Tanult balettet, és Jazz-t. 10 évesen kezdett el érdeklődni a hangszerek iránt. Majd ütőshangszereken kezdett játszani. Karrierjét modellkedéssel és reklámszereplésekkel kezdte. 2001-ben kapta meg első reklámszerepét a Asguard című reklámban. A Home and Away előtt a Newtown School for Performing Arts-ra járt, de ott hagyta, hogy színészi karrierjét erősítse.

2003-ban Milly Robertsként az All Saints című sorozatban kapott szerepet egy epizódig. Majd a Kool Aid Amerikai kampányban szerepelt. Comedy Inc vígjátékban játszott. Majd megkapta Abbie Oakly szerepét a Snobs című sorozatban.

2004-ben amikor a Snobs című sorozatnak vége volt, Matilda Hunter szerepére jelentkezett a Home and Away-ban. A szerepet ő kapta meg. 2005-ben Logie Award-on jelölték mint Most Popular New Female Talent. 2008 április 21-én bejelentette hogy többé nem kíván a sorozatban szerepelni, az utolsó epizódot amiben szerepelt 2008 júliusában forgatták.

2009-től a H2O: Sellőmesék 3. évadjában játsza az új sellőlányt, Bellát. Ő lép Claire Holt helyére.

Érdekességek:
- Kedvenc énekesnője: Delta Goodrem és Beyonce
- Van egy cicája, Meemo
- Kedvenc színésznői Cate Blanchett és Kate Winslet
- Kedvenc filmje a Charlie Angyalai
- Az első két album, amit életébe vett, az Michael Jackson és a Spice Girls albuma volt
- Két kollégájával is járt a Home and Away sorozatból, Rhys Wakefield-el és Lincoln Lewis-al.
- A H2O sorozat forgatásán pedig összejött a sorozatban Lousit játszó, Angus McLarennel.
Filmográfia:
H2O: Just Add Water (2009) Bella
The Strip (1 episodes, 2008) China Williams
Home and Away (98 episodes, 2004-2008) Matilda Hunter
Snobs (26 episode, 2003-2004) Abby Oakle
All Saints (1 episode, 2003) Milly Roberts

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

100mg Levitra KelWoma

(KelWoma, 2019.10.18 08:42)

Apcalis Kamagra <a href=http://howtogetvia.com>viagra</a> Propecia Without A Rx Cialis Jeune Homme