Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

Demi Életrajza!

Életrajz:

 


Demetria Devonne Lovato alias. Demi Lovato, 1992 agusztus 20.-án látta meg a napvilágot Dallas városában, Texas államban. Van egy nővére ? Dallas Lovato, szintén színésznő- és egy kishúga is Madison. Ereiben, spanyol, ír és olasz vér csörgedezik. Édesanya, Diana Hart régebben pomponlány volt a Dallasi Cowboyok csapatában. Édesapja Új-Mexikóba költözött, 1994-ben, mikor elvált Demi édesanyától. Egészségügyi problémákkal küszködik, ezért Demi csak ritkán látja. Grapevine-Colleyville nevű iskolába tanult, később pedig a Timbers Middle iskolában. Mostanra már magántanuló.

Karrier:


6 évesen kapta meg Angela szerepét a "Barney & Friends"-ben. Ekkor ismerkedett meg Selena Gomezzel, akivel azóta is legjobb barátnők. Később szerepet kapott egy epizód erejéig a Szökés című sorozatban, továbbá még szerepelt a "Just Jordan"-ban. Az első igazi áttörést a "As the Bell Rings" jelentette számára. Később megkapta az első filmszerepét szintén egy Disney filmben, a nagyszerű Camp Rock-ban, ahol Mitchie Torrest játszhatta el. Ez hozta meg neki az igazi sikert. A filmben megvillanthatta nagyszerű énektudását. Szeptemberben kezdi forgatni első önálló Disney sorozatát a "Welcome to Mollywood"-ot, ezután pedig Puerto Rico vár rá, és legjobb barátnőjére, Selena Gomezre, ahol leforgatják a Princess Protection Program című filmet. Demi (és zenekara) a nyáron a Jonas Brothers (Burning up) nyári turnéjának előzenekara volt.
   

Érdekességek:


- Kedvenc zenekara a Paramore, kedvenc száma tőlük a Born for this.
- A következő Miley Cyrusnak emlegetik Amerikába.
- A Jonas tesók 11 számot írtak Demi debütáló albumára.
- Dobol, Gitározik és zongorázik.
- Csillagjegye az oroszlán.
- Demi és Meaghan Jette Martin (a Camp Rock főgonosza) közel állnak egymáshoz, a film forgatása alatt rengeteget dumáltak. Annyira összebarátkoztak, hogy együtt töltöték az újévet[2008] Texasban.
- Demi azt nyilatkozta, hogy mielőtt csókolozott volna Joe Jonas-szal, bekapott egy mentolos cukrot a szájába.
- Franciául tanul.
- Szereti a csemegeuborkát, a sajtot, a tojást, a házi készítésű Rice Krispy és a csokit.
- Szeret a Jonas tesókal dolgozni, mert szerinte a srácok igazi úriemberek, és ők a legmenőbb srácok akikel valaha  találkozott.
- Ő és legjobbarátnője, Selena Gomez akkor ismerkedtek meg mikor mindketten a Braney meghallgatásán voltak, és Demi megkérdezte Selena nem akar-e vele színezni.
- Hayley Williams, a Paramore énekesnője az egyik példaképe.
- Első koncertje egy Britney Spearse koncert volt.
- Jobban szeret számítógépezni, mint tv-t nézni.
- Utálja a pletykákat.
- Szeret shoppingolni.
- Van myspace profilja.
- Azt mondta, hogy furcsa magát viszont látni a tv-ben.

KedvenceiVigyor


- Film: Donnie Darko
- Együttes: Paramore
- Dal: Born For This-Paramore
- Jonas Brothers szám: Hollywood
- Sport: szörf
- Gyümölcs: narancs
- Szín: fekete és piros
- Saját dal: Stronger